We stellen ze even aan u voor

Sinds januari en februari  heeft de ePOD studie 2 nieuwe enthousiaste studenten die de komende maanden komen helpen.

Mijn naam is Wianne Schipper en ik ben een masterstudent Biomedical Science aan de UvA (track: Psychopharmacology & Pathophysiology) die vanaf januari 2023 het ePOD team is gaan versterken. Ik help met de dataverzameling. Ook schrijf ik een scriptie over het effect van één dosis Ritalin op de bloeddoorstroming van de hersenen en of dit verandert na langdurig gebruik van Ritalin. Mocht je deelnemen aan het onderzoek, dan kom je mij zeker tegen!

Ik ben Ilse Kolmans. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de master Biomedical Science: Psychopharmacology & Pathophysiology aan de UVA. In februari ben ik gestart bij het ePOD team. Ik zal me bezig houden met de dataverzameling en het contact met de deelnemers. Dus als je langskomt voor de onderzoeksdag zul je me zeker tegenkomen! Daarnaast schrijf ik een scriptie over het effect van Ritalin op de structuur van netwerken in de hersenen. Hopelijk zie ik je snel!

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers! Aanmelden kan via deze link:

Aanmelding deelname ePOD studie (google.cohttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7o7JXhTVPyoIE75cS8VjsaPKDOW2DIMdf8b_kJLbzVAPQ-g/viewformm)